- Metal Stuc Grijs Staal

    Molitli - Metal Stuc Grijs Staal

    €--,--

    Productomschrijving

    Molitli - Metal stuc 

    Koning Midas veranderde alles wat hij aanraakte in goud. Midas metal zet deze legende voort. Bijna elk object kan voorzien worden van een gesloten huid van echt metaal. Molitli Metal Stuc bevat tot 95% brons, messing, roestvrij staal, of een ander metaal. Door de toepassing in vloeibare vorm kunnen zowel gelijkmatige als complexe organische oppervlakken naadloos worden gecoat. De uitstraling van het product wordt bepaald door de manier waarop het aangebracht. In eerste instantie is het heel mat en ruw en door polijsten wordt het steeds gladder en meer glanzend.

    Molitli Metal Stuc kan aangebracht worden op keukens, muren, plafonds, lampen en meubels etc. Ook is metaalstuc UV bestendig en zal het product daardoor niet verkleuren in de zon. Molitli Metal Stuc is verkrijgbaar in zeventien verschillende kleuren, waarvan wij op de webshop onze tien favorieten hebben samengesteld. Molitli Metal Stuc heeft een dikte van circa 3 mm.

    LET OP: De aangegeven prijs is de prijs per m2 en inclusief het aanbrengen van het stucwerk. Het product kan niet los geleverd worden! Het stucwerk wordt altijd aangebracht door ons stucatelier. De planning herivan wordt afgestemd na akkoord op een offerte. U kunt een offerte aanvragen via [email protected].

    Nieuwsgierig geworden naar Molitli Metal Stuc in real life? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

    vergelijk0