Makelaarskrant: Dé oplossing voor smalle, saaie vensterbanken

Posted by on Dec 15, 2014 in Woonkamer | No Comments

NIJKERK – Door de verschillende specialismen betonstuc, hout en staal is Molitli Interieurmakers in staat vrijwel alles naar de wens van de klant te realiseren. ,,Het komt steeds vaker voor dat wij afwijken van ‘standaard’ ontwerpen. Er wordt creatiever gedacht, ontworpen en gebouwd. Maatwerk is dan de oplossing.”

,,Neem bijvoorbeeld deze, door ons Timmer Atelier op maat gemaakte, vensterbanken. Een vensterbank van steigerhout is natuurlijk leuk en stoer, maar gebruik je oud hout uit een Tibetaans klooster dan heb je pas echt iets bijzonders.” De vensterbanken kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, maar kenmerkend voor Timmer Atelier is het gebruik van robuuste materialen.

Naast standaardmaterialen is Timmer Atelier altijd op zoek naar oude, doorleefde partijen hout en bijzondere houtsoorten. ,,Denk bijvoorbeeld aan oude wagondelen of exotisch hout uit landhuizen.” Hierdoor wordt een unieke en speciale uitstraling gecreëerd voor bijvoorbeeld vloeren, wanden, tafels, kasten, deuren en keukens. Klanten kunnen bij het Timmer Atelier van Molitli zeker zijn van vakmanschap, een goede voorbereiding en een goede en oprechte prijs. Daarnaast denken de ontwerpers van Molitli Interieurmakers graag met je mee over het ontwerp van bijvoorbeeld je inloopkast of keuken. ,,Vanaf het eerste contact tot het plaatsen, denken we met je mee om het resultaat iets persoonlijks en unieks te laten zijn. Zo past het ook qua uitstraling helemaal bij je woning.”

Daarnaast is hout ook uitermate geschikt voor restyling. Door het inpakken van bestaande elementen kan op een relatief eenvoudige manier een nieuwe look gegeven worden aan bijvoorbeeld keukenkastjes of een inbouwkast.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.