De MOLITLI-bank!!

Posted by on Jan 3, 2013 in Alles, Banken, Woonkamer | 4 Comments

 Klik hier voor meer foto’s

Yess, hij is binnen!! De MOLITLI bank. In diverse opstellingen (bijvoorbeeld een 3 zits, 4 zits, 5 zits, 6 zits, love seat, hoebank of poef) en natuurlijk in talloze stoffen en kleuren verkrijgbaar en uiteraard te bewonderen in onze showroom!

Geïnspireerd en ontworpen naar het idee van een boxspring bed. Eenmaal languit op deze bank…en je wilt er nooit meer af!!

De prijs van deze opstelling met LongChair gedeelt (3.60 meter) is er (afhankelijk van stofsoort) vanaf 2350,- De bank zelf is er vanaf 2.60 meter vanaf 1450,-.

Bekijk deze bank in onze webshop.
4 Comments

 1. Hilde Denayer
  June 6, 2013

  Beste, waar kunnen wij deze zetel kopen? kunnen jullie eventueel stalen opsturen naar België? Alvast bedankt, Hilde

 2. Molitli Interieurmakers
  June 12, 2013

  Hoi Hilde,
  Deze bank is bij ons te koop, op deze pagina vind je wat meer informatie: https://molitli.nl/index.cfm?fuseaction=publiek_product.detail&pro_id=1093&cat_id=1&sub_cat_id=7&sub_sub_cat_id=152

  Het is voor ons wat lastig om stalen op te sturen. Aan wat voor soort kleuren dacht je? Dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen regelen. Je mag ook langskomen in onze showroom, daar staat deze bank ook, maar ik kan mij voorstellen dat dat wat onhandig is voor jullie.

  Groet,
  Team Molitli Interieurmakers

 3. Wampie Boerkamp
  October 3, 2013

  wat is de diepte van de bank (van het normale gedeelte)

 4. Molitli Interieurmakers
  October 7, 2013

  Hoi Wampie,

  Helaas is deze bank niet meer in productie.
  We hebben wel een aantal andere super banken in onze showroom staan, kom gerust eens langs! Mailen voor meer informatie mag ook altijd; info@molitli.nl

  Fijne avond!

  Team Molitli Interieurmakers

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.