Makelaarskrant: Timmer Atelier introduceert unieke salontafel

Posted by on Nov 15, 2014 in Showroom | No Comments

NIJKERK – Molitli Interieurmakers introduceerde afgelopen maand ,,een waanzinnig vette salontafel, uit het eigen Timmer Atelier. Een oud houten salontafel op wielen; één brok stoerheid.

,,We waren al langere tijd op zoek naar een salontafel met een authentieke uitstraling, maar tegelijkertijd wilden we deze wel kunnen leveren in meerdere afmetingen. Daarom hebben we samen met ons Timmer Atelier dit unieke meubel ontworpen en ontwikkeld. Dit is een goed voorbeeld van de kracht van samenwerking.’’ De salontafel is gemaakt van oude eiken balken uit een klooster. ,,Deze hebben we vervolgens geborsteld om een robuuste uitstraling te creëren. De wielen hebben we verroest, waardoor de salontafel een authentieke, stoere uitstraling heeft gekregen.’’ In de werkplaats van Molitli Interieurmakers worden deze meubels op maat gemaakt en afgewerkt. Zo kunnen klanten dus, als ze dat willen, elke stap in het proces bekijken. ,,Daarnaast kunnen we zo alle persoonlijke wensen doorvoeren in het meubel, denk aan formaat, afwerking, soort wielen en ga zo maar door.’’

Tijdens het Winter Festival bij Molitli Interieurmakers op 20, 21 en 22 november is deze salontafel afgeprijsd van 595 voor 495 euro.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.