Makelaarskrant: Hout; dé trend voor wand en muur

Posted by on Jun 18, 2014 in Showroom | No Comments

NIJKERK – Weer eens wat anders: creatief met hout. ,,Echt hout. Gemaakt van vuren balken en elke dikte die je maar wenst. Stoer he?” Albert van Driel (eigenaar van Timmer Atelier) laat ons in de showroom van Molitli Interieurmakers de stoere wand zien, afgewerkt met plakken van vuren houten balken.

Timmer Atelier maakt natuurlijke, unieke en handgemaakte houten wandbekleding. ,,Van moderne interieurs tot industriële woningen; houten wandbekleding geeft uw ruimte een natuurlijke, warme en gezellige uitstraling.

,,En je kan meer doen met hout dan je zou den- ken. Een accentmuur in gemozaïekt hout, een inbouwkast, de wanden laten overlopen in het plafond en/of de vloer of spelen met de richting van de planken, het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.”

Daarnaast is hout ook uitermate geschikt voor restyling. Door het inpakken van bestaande elementen kan op een relatief eenvoudige manier een nieuwe look gegeven worden aan bijvoorbeeld keukenkastjes of een toonbank. ,,Dit hout kan dan ook weer gemakkelijk verouderd worden door bijvoorbeeld het gebruik van kalkverf.”

Tip: Kijk voor meer inspiratie wat allemaal mogelijk is met hout op de Pinterest-pagina van Molitli Interieurmakers of kom naar de showroom. aan de Ohmstraat 10H in Nijkerk.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.