Na maanden van voorbereiden, slopen, verbouwen, timmeren, stucen en stylen is het dan zover: Het nieuwe hoofdkantoor van Livera is klaar!!! En wat zijn we er trots op zeg. Van de bureaustoel tot het wc papier…en alles ertussenin…we mochten het allemaal regelen, hoe gaaf!! Dus het resultaat: een vloer, kastenwanden, toiletgroepen, keuken, meubels, verlichting etc. etc….alles in een Livera-jasje!

We hebben gezocht naar de meest belangrijke, expressieve en karakteristieke waardes van de merkpersoonlijkheid van Livera namelijk:
– Autoriteit
– Ondeugend
– Inspirerend
– Persoonlijk
– No-nonsense.

Om het totaal van emoties, DE ZIEL, te vertalen naar het interieur kwamen we tot het volgende concept: IT’S NOT AN OFFICE, IT’S A FEELING…. We wilden een plek creëren waarin iedereen zich thuis voelt, prettig kan werken en waar vooral het Livera-gevoel op een inspirerende manier uitgedragen wordt.

Op de Livera werkvloer van nu is plaats voor ruimtes en een ‘woon’-keuken waar medewerkers even kunnen ontspannen of samen iets kunnen vieren.. Of de medewerker nou geconcentreerd alleen wil werken, een brainstormsessie heeft of met een kop koffie informeel kennis deelt; voor alle situaties wilden wij een passende oplossing bieden. Als een werkomgeving is gemaakt om te ontmoeten, ontstaan er nieuwe manieren van samenwerken. Die samenwerking kunnen door de medewerkers meteen worden vorm gegeven in de daarvoor geschikte ruimtes. Van een klein kantoor in huiskamerstijl tot bijvoorbeeld een kantoortuin voor meerdere mensen.

De stijl die wij hebben gekozen is Casual Chic. Het gebouw moest de uitstraling krijgen van een autoriteit (Chic) met een open, echte cultuur en het gevoel van thuis zijn (casual). De kleuren die wij hierbij hebben gebruikt zijn: Zwart, wit, cognac, groen met rode accenten. De materialen die wij hebben gekozen zijn: Strak staal(look), natuurlijk doorleefd (noten)hout, leer.

De 5 gekozen brandvalues komen duidelijk terug in de afstyling en aankleding. Wij zijn er van overtuigd dat we op deze manier een hoofdkantoor hebben neergezet met persoonlijk, inspirerend, ondeugend, no-nonsense karakter welke ook zeker autoriteit uitstraalt.

Onze gietvloer op basis van echt beton is de perfecte basis geweest voor een stoer, maar sfeervol kantoor. Oud hout, betonstuc, stoere barkrukken, lampen van o.a. Hoffz Interieur, maken het sfeertje compleet.

Grote kastenwanden als moodboard, quotes en signing zorgen voor een inspirerende werkplek.

Authentieke en chique elementen als bijvoorbeeld leren stoelen, kroonluchters, strakke zwarte lijsten zorgen voor een autoritaire uitstraling.

Meubels op maat, in een stoere betonlook, om de samples van lingerie, badmode etc in te tonen. De stijlvolle kroonluchters brengen een warme sfeer in het stoere geheel.

No-nonsense is terug te zien in de comfortabele meubels, een relaxhoek, en de huiselijke keuken.

De Molitli Tafel mocht natuurlijk niet ontbreken: Dikke kloosterpoten met een betonstuc blad. Een paar hippe eetkamerstoelen erbij…proost!!

Af en toe een tekst aan de muur met een dikke knipoog. Het leven is al serieus genoeg;-)

Keuken op maat? Voor ons geen probleem. Hier hebben we gekozen voor betonstuc, hout en staal. Te gekke combi!!

Het ondeugende hebben we terug laten komen in prikkelende quotes op verschillende plekken, maar ook grote zwart/wit visuals met een tikkeltje ondeugend beeld. Prikkelende humor als de booby-trap, wine-mokken en deurmat met de tekst “nice underwear”.

It’s not an office. It’s a feeling: Ons concept voor dit te gekke project.

Jazeker…betonstuc kan in zooooveel kleuren!! In de toiletgroepen hebben we gekozen voor strakke tegeltjes aan de wand, zwart schilderwerk, oud hout en groen beton. Te gek!

Lekker sfeertje toch? Stoere materialen, maar wel weer een strak stukje design van Jee-O (kraan)

De brandvalue persoonlijk hebben we terug laten komen in de gepersonaliseerde muismatten en de prikborden bij elke werkplek.

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.