Op zoek naar inspiratie voor je keuken? Neem eens een kijkje in de showroom van Molitli Interieurmakers. Molitli sloeg namelijk de handen ineen met een toonaangevende Duitse keukenleverancier. De perfecte mix! Degelijke kwalitatieve materialen worden namelijk vanaf nu gecombineerd met de creatieve ontwerpen van Molitli Interieurmakers. Deze samenwerking brengt de Nederlandse markt een zeer vernieuwend, origineel en trendy keukenconcept in een hoogwaardige kwaliteit. En “last but not least” de mogelijkheid om jouw keuken op maat te maken precies zoals jij het zelf wilt!

Ben je ook op zoek naar een keuken en kun je het niet vinden in de eenheidsworst van alle aanbieders? Ben je op zoek naar een keuken op maat, een creatief ontwerp? Wil je iets bijzonders, anders dan de rest van de wereld…? Dan ben je bij Molitli Interieurmakers aan het juiste adres.

De showroom van Molitli Interieurmakers in Nijkerk is het terrein van enthousiaste en vakbekwame creatievelingen die elke dag bezig zijn met vernieuwing, design, originele materialen en mogelijkheden.
De MOLITLI keuken

“Uiteraard hebben we onze eerste echte MOLITLI keuken in onze showroom geheel ontworpen in betonlook, ons paradepaardje. Het resultaat… een robuuste, sobere en stijlvolle keuken, die in elk interieur een eyecatcher is.” Het ontwerp, de kleur van het Molitli betonstuc (verkrijgbaar in 80 kleuren) en de type grepen bepalen de stijl. Het materiaal is zeer gebruiksvriendelijk, duurzaam en vlekbestendig. Dus perfect geschikt voor een keukenblad maar ook voor het bekleden van de fronten.

Maar heeft u meer voorkeur voor houten fronten of iets anders in gedachten? Geen probleem… “In ons Stuc Atelier, Timmer Atelier en Staal Atelier maken we prachtige keukens met combinaties van materialen als hout, staal en betonstuc. ,,We zijn altijd op zoek naar materialen met een authentieke uitstraling, maar tegelijkertijd willen we keukens wel in elke afmeting kunnen leveren. Daarom hebben we een ‘menukaart’’ van mogelijkheden voor keukens op maat ontwikkeld. Denk aan fronten in betonstuc, massief hout, gelakt hout, staal etc. Pitcooking, lades of kasten, greeploos of met stalen, koperen of rvs grepen, de mogelijkheden zijn eindeloos.”

 

Van ontwerp tot realisatie
,,In veel gevallen nemen we de verbouwing van de gehele keuken aan zodat de klant enorm ontzorgd kan worden met een geweldig eindresultaat.” Molitli regelt alles van ontwerp en leidingwerk tot apparatuur, van kleur- en materiaalkeuze tot afstyling. ,,Ons team van vakmensen maakt er een prachtige keuken van.” Vakmensen die veel meer dan traditionele bouwers en aannemers denken vanuit beleving, extreem klantgericht zijn en optimaal met elkaar samenwerken om de klant volledig te ontzorgen.’’

 

“We werken altijd vanuit het budget van de klant. Daar alles uithalen wat erin zit. Dat is onze kracht. Altijd kijken naar de bestaande situatie. Er is zoveel mogelijk.” Met hun specialisme in betonstuc, staal en houtbewerking is Molitli erg sterk in het restylen van ruimtes. “We kunnen betonstuc aanbrengen, we kunnen bestaande elementen schilderen, wrappen met kunststof, bekleden met staal, hout en ga zo maar door. Soms kan je met een paar kleine ingrepen al een groot verschil maken in je interieur.”

 

Creatief maatwerk

Of je nu een hele nieuwe keuken wilt bouwen of je huidige keuken wilt verbouwen, renoveren of een eenvoudige restyling wilt geven, Molitli Interieurmakers is met haar Timmer, Staal en Stuc Atelier de specialist om je hiermee te helpen. “Door de flexibele manier van werken zijn wij in staat vrijwel alles naar de wens van de klant te realiseren. Het komt steeds vaker voor dat wij afwijken van ‘standaard’ ontwerpen, er wordt creatiever gedacht, ontworpen en gebouwd. Maatwerk is dan de oplossing.”

Molitli Interieurmakers is vanaf nu dus ook de perfecte partij voor het realiseren van je droomkeuken. ,,Het is onze passie om je te helpen met het vinden van de look waar je al zo lang naar op zoek bent.” Heb je zelf een leuk idee voor je keuken, maar kom je er niet helemaal uit? ,,We helpen je graag!”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.