Makelaarskrant: Robuust staal; terug van weggeweest

Posted by on Apr 10, 2014 in Overig | No Comments

NIJKERK – Puur en eerlijk vakmanschap, allure en toch robuust. Stalen ramen en deuren zijn te- rug van weggeweest.

Gerjanne van Wincoop, mede-eigenares van Molitli Interieurmakers: ,,Wij zijn helemaal weg van deze modern authentieke materialen.” Prachtige stalen puien, taatsdeuren en een licht- straat in een oud pand, hartje Amsterdam. ,,Wij zijn waanzinnig trots op dit project” aldus Ger- janne. ,,Het is geweldig om in je huis je gehele achtergevel van staal te maken, het geeft een luxe uitstraling aan je huis, zowel buiten als bin- nen. Bij dit project hebben we zelfs de badka- merwanden van staal voorzien.”

Molitli Interieurmakers is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van staal op (bijna) elke denkbare manier. Van het strakke vierkante Jansen-profiel tot verfijnde authentieke modellen, eventueel afgewerkt met stopverf. Ook restauratie van oude puien of ramen behoort tot de mogelijkheden. Gerjanne: ,,Reguliere staalbe- drijven missen vaak de beleving,. Omdat wij een interieurbureau zijn, kunnen we als geen ander adviseren wat het beste past in bij het pand en meedenken in wat de klant precies wil.”

Door de flexibele manier van werken is Molitli in staat vrijwel alles naar de wens van de klant te realiseren. ,,Het komt steeds vaker voor dat we afwijken van ‘standaard’ ontwerpen. Er wordt creatiever gedacht, ontworpen en gebouwd. Maatwerk is dan de oplossing.”

De voordelen van staal volgens Molitli Interieur- makers:
– Staal is heel duurzaam. Het behoudt heel lang zijn oorspronkelijke uitstraling.

– Staal heeft veel meer allure dan hout of kunst- stof en geeft veel meer power aan een huis.
– Staal heeft nauwelijks onderhoud nodig.
– Een stalen pui is tegenwoordig thermisch on- derbroken en kent hoge isolatiewaardes.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.