Join us and be inspired!

Posted by on Nov 5, 2013 in Alles, Overig, Showroom | No Comments

Interior meets Art by Molitli Interieurmakers

Op zoek naar unieke inspiratie op het gebied van interieur en kunst? Kom dan in het weekend van 29 november 2013 naar De Kooi in Bunschoten. Artstudio11 en Molitli Interieurmakers presenteren de mooiste kunstwerken en de leukste ideeën op het gebied van interieur. Naast een fantastisch nieuwe en uitgebreide expositie is te zien hoe op ambachtelijke wijze materialen en technieken in het interieur verwerkt kunnen worden.

Vrijdagavond 29 november van 19.00 – 24.00 uur is er een speciale VIP avond met exclusieve extra’s.

  • Ontmoet de kunstenaars&vakmensen persoonlijk en zie hoe ze live aan het werk zijn.
  • Live muziek
  • Heerlijk hapje en drankje, met o.a. de enige echte Oesterkoning
  • Voor particulieren en bedrijven
  • Uitgelezen mogelijkheid om te netwerken

Zaterdag 30 november van 14.00 tot 20.00 uur en zondag 1 december van 13.00 tot 16.00 uur is de expositie vrij toegankelijk.

Kom naar ‘Interior meets Art’  en be inspired!!

Kaarten voor de VIP-avond zijn € 20,- en online te bestellen via deze pagina

Molitli: het leukste interieurbureau van Nederland

Molitli Interieurmakers biedt een totaalconcept van advies, ontwerp en realisatie, voor zowel particulieren als bedrijven. Of het nu gaat om stylingadvies, meubels op maat, complete interieurs of volledige verbouwingen, samen gaan we op zoek naar de oplossing die past bij het karakter, de levenstijl en/of bedrijfsfilosofie van de (zakelijke) klant. Daarnaast heeft Molitli een inspirerende showroom met tevens bijzondere woonaccessoires om van je huis een thuis te maken.

Artstudio11

Galerie Artstudio11 staat voor alles wat met creativiteit te maken heeft.

Bij ons vindt u schilderkunst, fotokunst en beelden, kunstadvies en schilderworkshops voor bedrijven en particulieren. Regelmatig organiseert galerie Artstudio11 grote exposities met kunst van meerdere kunstenaars op verschillende locaties met gelegenheid tot kunstkoop en advies. Voorafgaand vindt er een VIP avond plaats waar vooral bedrijven met hun gasten kunnen netwerken tussen de kunstwerken.

Ook voor opdrachten van kunst kunt u bij ons terecht. Door de verschillende stijlen van onze kunstenaars heeft u ruime keuze voor een persoonlijke opdracht.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.