Makelaarskrant: Stuc Atelier ontwikkelt innovatieve gietvloer

Posted by on Sep 12, 2014 in Interieurstyling | No Comments

NIJKERK – Stuc Atelier heeft een betonnen vloer ontwikkeld die ook als afwerklaag aangebracht kan worden. De vloer is concurrerend op prijs en productiesnelheid, aldus eigenaar Hans Doppenberg. De vloer is te bewonderen in de showroom van Molitli Intereurmakers. 

Het grote voordeel van deze vloer is de droogsnelheid. ,,De vloer is na drie uur al beloopbaar en na 24 uur helemaal uitgehard. Hierdoor kan er binnen een korte tijd een totaal nieuwe look aan een ruimte gegeven worden. Deze vloer is dus niet alleen geschikt voor woonhuizen qua uitstraling maar zeker ook kwalitatief zo hoogwaardig dat het geschikt is voor restaurants, winkels, musea enzovoort.’’ Doordat het materiaal helemaal is doorontwikkeld, kan het niet alleen gestort worden maar ook als afwerklaag van 4 tot 35 mm worden toegepast, afhankelijk van de huidige situatie en de beschikbare tijd. De vloeren kunnen op vrijwel elke vastlig- gende ondergrond worden aangebracht. Van cementdekvloer tot tegels. Een ander voordeel is het grote aanbod aan uitvoeringen. Door de verschillende kleuren en manieren van aanbrengen kan er voor elk interieur een passende vloer gemaakt worden.

,,De vloer kan bijvoorbeeld gepleisterd worden voor een stoerdere uitstraling. Bovendien hebben de vloeren een gesloten top, waardoor het bijzonder onderhoudsarm is.’’ Stuc Atelier is een begrip in wand- en vloerafwerkingen. Het kan vloeren, muren en deuren een authentieke of moderne look kan geven.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.