Makelaarskrant: Bijzondere wanden bij Molitli Nijkerk

Posted by on May 12, 2014 in Interieurstyling | No Comments

NIJKERK – Molitli Interieurmakers heeft een eigen kalk- en krijtverflijn ontwikkeld. De verf kan binnen én buiten toegepast worden en er zijn veel decoratieve schilder- en spateltechnie- ken. ,,Bovendien is de kalkverf een ‘natuurlijke verf’ met een groot traditioneel en ecologisch karakter”, vertelt Gerjanne van Wincoop van Molitli Interieurmakers.

De kalk- en krijtverf is verkrijgbaar in tal van kleuren: van zacht roze tot stoer blauw of groen, van warm grijs tot een sfeervol taupe. ,,Met mooie vergrijsde kleuren voor je muren of bijvoorbeeld houten meubels geef je jouw interieur binnen no time een andere look. Op de foto zie je de kleur Mos in kalkverf op de houten kast. Op veler verzoek hebben we deze prachtige kleur toegevoegd aan onze verflijn. ”

Molitli Interieurmaker is specialist in bijzon- dere wandafwerkingen. Een bezoek aan de showroom biedt volop inspiratie. ,,Cementstuc, leem, kalei, betonciré, staal, hout, barnwood, oud steen, je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen je wanden er mee restylen! Met ons Staal Atelier, Timmer Atelier, Schilder Atelier en Stuc Atelier creëren we de meest fantastische resultaten voor ieder interieur.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.