Herfsttips van Molitli Interieurmakers in Makelaarskrant Nijkerk

Posted by on Oct 28, 2014 in Alles, Interieurstyling | No Comments

Molitli Interieurmakers in herfstsferen met Hoffz Interieur

Yes! Het is herfst! De haard brandt ’s avonds, kaarsen in warme kleuren worden uit de kast gehaald en een hete kop thee smaakt heerlijk. Voor Molitli Interieurmakers natuurlijk helemaal leuk…want dat betekent: tijd om je huis weer gezellig te maken. “Onze interieurontwerper Mart heeft weer staan schilderen en heeft met wat nieuwe accessoires er weer een sfeervol geheel van gemaakt. Klaar voor de koude, donkere avonden!”

Hoog tijd dus om ons alweer bezig te houden met de nieuwste trends op weg naar de winter. Deze herfst/winter combineert Molitli mooie pasteltinten met verweerde bruin- of grijstinten en ruwe materialen met grove breisels. “Gezellig met een stoer tintje!”

In de showroom van Molitli Interieurmakers is van alles te vinden waarmee de komende herfstdagen prima door te komen zijn. “We hebben weer van alles nieuw ingekocht, waaronder unieke items van Hoffz waar we dol op zijn.” Mooie kruiken en potten, prachtige schalen, unieke kandelaars en dadeltakken en berenklauw in alle soorten en maten.

Herfsttips van Mart:

  • Gebruik eens berenklauw in een kruikvaas, prachtig decoratie materiaal!
  • Schilder je muren in een mooie donkere kalkverf, en hallo herfstkamer!
  • Zet een groepje oude ornamenten van Hoffz voor je raam en de vallende blaadjes op de achtergrond zien er dan meteen een stuk gezelliger uit.
  • Vergeet de winterse geurkaarsen niet. Denk aan dennen, chocolade, appeltaart, vanille, kaneel, etc.
  • Juist in de herfst zorgen groendecoraties voor een heerlijke sfeer…
  • Creëer een herfstsfeer in je interieur met grote objecten en verweerde materialen.

“Ook zin om inspiratie op te doen voor je eigen huis? Kom eens een kijkje nemen in onze sfeervol ingerichte showroom. En omdat het oktober woonmaand is, krijg je de hele maand 15% korting op Hoffz!”

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.