Hoe kan ik mijn woonkamer groter laten lijken? Wat voor bank past bij ons? Zullen we verhuizen of verbouwen? Het team van MOLITLI Interieurmakers denkt graag mee!

Samen met jou zoeken we de producten die maken dat je interieur die bij je past. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen het allemaal realiseren. Hebben wij het niet in onze showroom, dan gaan we met je shoppen en nemen we je mee naar showrooms van merken op de Interieurvakbeurs,  zoals bijvoorbeeld de Woonindustrie te Nieuwegein of naar het ETC te Culemborg, waar je anders nooit zou komen.

Zo creëren wij een uniek interieur. Omdat we een onafhankelijk interieurbureau zijn, laten we ons niet leiden door een ontwerper of een voorraad. Wij focussen enkel en alleen op jouw persoonlijke wensen!

2 Comments

 1. Annemarie Seyfarth
  September 21, 2014

  Beste,

  Wij hebben een nieuwe gerookte witte eiken vloer in onze woonkamer gelegd, welke vloer is doorgelegd tot in de keuken. Erg mooi geheel vinden we zelf, alleen is het nu nog wat kaal. Daar uw stijl ons erg aanspreekt en past bij onze basis van woonkamer en keuken, willen wij graag horen wat de kosten zijn om op lokatie ons te voorzien van interieuradvies.

  Alvast bedankt voor uw reactie.

  Met vriendelijke groet,
  Annemarie Seyfarth
  Woonplaats: Waalre

 2. Molitli Interieurmakers
  September 23, 2014

  Goedemorgen Annemarie,

  Dat klinkt leuk!! Ik ga aan onze interieurstylist Mart vragen of hij even contact met jullie opneemt hierover,
  zodat hij de mogelijkheden met jullie kan bespreken!

  Fijne dag nog!

  Groet,
  Team Molitli Interieurmakers

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.