Wie jarig is trakteert!

Op vrijdag 19 oktober vieren wij ons verjaardagsfeestje van 9.00 uur tot 21.00 uur in ‘De Woonindustrie’ te Nieuwegein. ‘De Woonindustrie’ is dé locatie om inspiratie op te doen voor woninginrichting en wij zijn verheugd dat wij op deze locatie onze verjaardag mogen vieren. Op 19 oktober is ‘De Woonindustrie’ speciaal opengesteld voor Molitli-gasten. Bestel onderaan deze pagina je tickets voor dit event!

Naast het opdoen van inspiratie kunt u ook “speeddaten” met de Molitli ontwerpers en -adviseurs. Zij zullen de hele dag aanwezig zijn om u te adviseren. Neem hiervoor gerust uw plattegronden, foto’s, moodboard en Pinterestinspiratie mee. Ook fabrikanten zijn aanwezig om aanwezigen van advies te voorzien en alles te vertellen over hun collectie.

Daarnaast wordt met Suzanne Steenkamp van dienst- en zorgverlenende organisatie SustVarius (voormalig Weeshuis Nijkerk) een project voor het goede doel gestart. In deze maatschappij wordt er zoveel weggegooid dat wij bedacht hebben dat voor elk meubel dat ingeruild wordt, men er tot 500 euro voor krijgt. Het meubel gaat naar SustVarius met als doel mensen die begeleid wonen of die geen geld hebben om meubels te kopen. Men moet een foto laten zien van het meubel dat wordt ingeruild. Zo geven het meubel een nieuw leven!

  • Shop de nieuwste collectie meubels
  • Lancering nieuw badkamerconcept
  • Speeddaten met onze adviseurs én maak kennis met onze leveranciers
  • Lancering nieuwe woonaccessoires

Iedereen die op ons verjaardagsfeestje komt krijgt een cadeautje… Bestel nu je gratis ticket, lever hem in op ons feestje en krijg dit vette windlicht twv 17,95 van ons cadeau!!! (1 per adres, zolang de voorraad strekt)

Bemachtig snel je gratis ticket voor het event!

Via onderstaand formulier besteld u eenvoudig een gratis ticket voor het event. Tot 19 oktober!