IT TAKES HANDS TO BUILD A HOUSE, BUT ONLY HEARTS CAN BUILD A HOME!

Of je nu een groot gezin hebt of alleen woont: je huis is je thuishaven. Het is de plek waar je na een drukke dag bijkomt, waar je rust vindt en jezelf bent.

De inrichting van je huis moet passen bij je karakter en levensstijl. Dat is het uitgangspunt voor MOLITLI Interieurmakers.

MOLITLI’s minimalistische stijl bestaat uit een mix van persoonlijk, stoer, vintage en design. Wij zoeken naar de bijzonderste producten van eigen bodem. Daarmee ondersteunen wij zelfstandig ondernemerschap in Nederland en geven wij kleine producenten van bijzondere meubels en accessoires een platform.

Toch menen wij tegelijkertijd dat een interieur betaalbaar moet blijven. Daarom combineren we deze unieke Nederlandse designproducten met mooie commerciële producten.

Onze kracht is extreme klantgerichtheid. 

Wij willen geen woonwinkel of interieurbureau zijn waar mensen producten of een stijl kunnen kopen, maar een inspiratieplek waar we onze klanten helpen met het maken van de juiste keuze. Niet op basis van onze stijl of smaak, maar met de wensen van onze klant als uitgangspunt.

Een interieur moet naar ons idee passen bij je persoonlijkheid. Dat is het uitgangspunt van MOLITLI INTERIEURMAKERS. Te vaak zien we (design)interieurs die prachtig zijn, maar waar totaal geen ziel in zit of een interieur die niet past bij de mensen die er gaan wonen.

Per ruimte geven wij voor 90 euro 90 minuten (mondeling) advies. Bovendien geven we gratis online advies voor accessoires. Ook kun je naar onze showroom in Nijkerk komen (Ohmstraat 10H). Daar vind je alles, van accessoires en meubels tot gordijnen en vloeren.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.