Makelaarskrant: Timmer Atelier werkt mee aan restyling winkel Arthur & Willemijn

Posted by on May 12, 2014 in Business | No Comments

NIJKERK – Timmer Atelier heeft meegewerkt aan de restyling van de modewinkel Arthur & Willemijn aan de Kortegracht 8 in Amersfoort.

Het idee voor de winkelrestyling kwam van Molitli Interieurmakers. Het Nijkerkse interieurbureau zette Stuc Atelier, Staal Atelier en Timmer Atelier in voor de uitvoering. Albert van Driel van Timmer Atelier verzorgde de bouwbegeleiding. ,,Ik heb eerst een opname gedaan en de wensen besproken met de opdrachtgever. Ik vind het al- tijd belangrijk om heel nauw samen te werken met de opdrachtgever, daar komen vaak de beste én leukste ideeën uit!”

In de winkel zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. Dat zorgt voor een authen- tieke uitstraling die goed past bij Arthur & Wil- lemijn. ,,We hebben veel bestaande onderdelen gerestyled door ze in te pakken met hout, staal en betonstuc. De winkel ziet er daardoor totaal anders uit, terwijl we de kosten ook nog eens re- latief laag konden houden.“

Ook de eerste verdieping kreeg een metamorfose. ,,Die zag er uit als een zolderkamer, doordat de achterwand dicht was. Door de openslaande deuren en ramen meer in het zicht te zetten ziet de verdieping er nu uit als een volwaardige eta- ge, zonder dat er veel vierkante meters verloren zijn gegaan.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.