Makelaarskrant: Stoere veranda’s van Timmer Atelier

Posted by on Sep 24, 2014 in Buiten | No Comments

NIJKERK – Wie wordt er niet blij van zo’n ve- randa? Heerlijk in de koele schaduw tijdens de warme zomerdagen of juist beschut uit de regen in het voorjaar of najaar. Timmer Atelier maakt zulke robuuste relaxplekken op maat.

Veranda’s winnen de laatst jaren sterk aan po- pulariteit, ook bij kleinere woningen. En van een simpel afdakje om beschut te zitten groeide de veranda uit tot een verlengstuk van de woning. ,,Deze veranda is samen met de klant ontwor- pen”, aldus Albert van Driel van Timmer Atelier. ,,Zo voldoet de veranda aan alle wensen!” Klanten kunnen bij Timmer Atelier zeker zijn van vakmanschap, een goede voorbereiding en een goede en oprechte prijs. Daarnaast denken de ontwerpers van Molitli Interieurmakers graag met je mee over het ontwerp en de inrichting van de veranda, zodat het ook qua uitstraling een verlengstuk is van je woning. “Daarom zit een tekening ook altijd bij de prijs inbegrepen.” De veranda’s kunnen gemaakt worden van ver- schillende materialen, maar kenmerkend voor Timmer Atelier is het gebruik van robuuste ma- terialen. ,,Deze veranda is gemaakt van Doug- lashout omdat dat het meest geschikt is voor buiten.”

Elke veranda heeft een unieke vorm en uitstra- ling doordat elke veranda helemaal op maat ge- maakt wordt. Albert: ,,Vanaf het eerste contact tot het plaatsen, denken we met je mee om het resultaat iets persoonlijks en unieks te laten zijn.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.