Makelaarskrant: De zomer musthave voor kids!

Posted by on Apr 10, 2014 in Buiten | No Comments

NIJKERK – Welk kind wordt niet blij van zo’n geweldige boomhut? Helemaal passend gemaakt in of bij een boom in de tuin… Een super speel- plek, helemaal naar eigen wens uit te voeren.

,,Deze boomhut is samen met de klant ontwor- pen aan de hand van een moodboard.” aldus Albert van Driel (eigenaar Timmer Atelier). ,,Zo voldoet de boomhut aan alle wensen van de klant en vooral aan de wensen van de kids na- tuurlijk!”. Deze boomhut is gemaakt van Doug- lashout en sloophout. De boomhut heeft allerlei leuke elementen zoals een loopbrug, een takeltje en een touwtrap.

De hutten van Timmer Atelier kunnen gemaakt worden van allerlei materialen. Ze hebben alle- maal een unieke vorm en kunnen op verschillen- de plaatsen staan. Albert: ,,Hoog in een boom, tussen de struiken, gedeeltelijk boven en gedeel- telijk onder de grond, op een vlonder in het wa- ter of naast of in een schuur.”

De natuur is een grote inspiratiebron voor Tim- mer Atelier en daarom houden zij bij het ont- werpen en bouwen rekening met de natuurlijke omgeving en proberen haar maximaal te respec- teren. Albert: ,,We gebruiken zo veel mogelijk duurzame, natuurlijke materialen.”

Overigens zijn boomhutten niet alleen leuk voor kinderen. Er zijn tal van andere bestemmingen voor te bedenken. Stelt u zich eens voor: een huis tussen de takken waar u zich terug kunt trekken om te lezen, te zonnebaden, te borrelen, te koken en muziek te luisteren.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.