Makelaarskrant: Timmer Atelier, sterk in verbouwen van badkamers

Posted by on Oct 28, 2014 in Alles, Badkamer | No Comments

Of je de badkamer nu wilt verbouwen, renoveren of een eenvoudige restyling wilt geven, Molitli Interieurmakers is met haar Timmer Atelier de perfecte partij voor het realiseren van je droombadkamer!! 

Molitli Interieurmakers ontwerpt badkamers in elke stijl. Het belangrijkste uitgangspunt is dat deze voldoet aan alle wensen van de klant. “In sommige gevallen nemen we de verbouwing van de gehele badkamer aan zodat de klant enorm ontzorgt kan worden met een geweldig eindresultaat.” Molitli regelt alles van ontwerp en leidingwerk tot inrichting, van betegelen tot een bad plaatsen. “Ons team van vakmensen maakt er een prachtige relax ruimte van.”

Met hun Stuc Atelier en Timmer Atelier maken zij prachtige badkamers met combinaties van materialen als hout en betonstuc. “Hout maakt in combinatie met betonstuc de sfeer af. Kies je voor antiek donker hout, nieuw eiken- of steigerhout of blank hout als meubels en/of accessoires, dan geeft dat gelijk je gehele badkamer een andere look.

Het geeft warmte en sfeer.“ Heb je zelf een leuk idee voor je badkamer, maar kom je er niet helemaal uit? “We helpen je graag! En wil je dat wij ook al het installatiewerk overnemen? Geen probleem, ons team van vakmensen maken er iets prachtigs van!”

Timmer Atelier zorgt voor de hele verbouwing van badkamers. “Daarnaast maken we kasten en badmeubels in de badkamers op maat. En omdat het oktober woonmaand is, krijg je de hele maand 15% korting op badkamermeubels!”

En bij totale renovatie van je badkamer door Molitli, ontvang je ook nog eens een Hoffz-cadeaubon t.w.v. 100,- euro!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.