Makelaarskrant: Stuc Atelier realiseert Welness at Home!

Posted by on Apr 10, 2014 in Badkamer | No Comments

Meer dan ooit wordt de badkamer gezien als een zelfstandige woon- en leefruimte, een ruimte waar je je kunt terugtrekken om heer- lijk te ontspannen, te verzorgen en je goed te voelen. Hiervoor is een aangename sfeer nodig met een mooie vormgeving en indivi- duele accenten. Het ontwerpen en bouwen, van deze bijzondere plek, met meubels op maat is ambachtelijk vakwerk!

Hans Doppenberg, eigenaar Stuc Atelier: ,,We zien steeds vaker dat mensen een eigen ‘thuis-spa’ willen creëren. Door gebruik te maken van producten als betonstuc of ta- delakt wordt al snel een welness sfeer gecre- eerd.” Neem bijvoorbeeld het net afgeronde project van Stuc Atelier, een prachtige, op maat gemaakte, stoomcabine met betonstuc die het gevoel geeft in een welness resort te zijn.

Hans: ,,Voor liefhebbers van een authen- tieke hamam sfeer in de badkamer , is Marokkaans Tadelakt echt iets bijzonders.” Tadelakt is een speciaal soort kalk pleister, aangebracht d.m.v. een oude stukadoors- techniek uit Marokko, het polijsten van het materiaal met olijfzeep en een edelsteen. “Hierdoor krijgt het zijn diep glanzende ‘wol- kige’ uiterlijk.” Hoe vaker er gepolijst wordt des te dieper de kleurschakering. Resultaat: een prachtige natuurlijke uitstraling!

Bij Stuc Atelier staat maatwerk voorop: ,,Zo creëert u bijvoorbeeld uw eigen stoomdou- che, wastafel en badkuip, afgestemd op uw ruimte en specifieke wensen.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.