Makelaarskrant: Stuc Atelier in Nijkerk – specialist in betonlook vloeren

Posted by on Jun 12, 2014 in Badkamer | No Comments

NIJKERK – Stuc Atelier biedt vloeren voor het hele interieur: van woonkamer tot badkamer, en van kantoorruimte tot showroom. Hans Dop- penberg van Stuc Atelier, zet de voordelen van de betonstuc vloeren voor ons op een rij.

De vloeren kunnen op vrijwel elke vastlig- gende ondergrond worden aangebracht. ,,Van cementdekvloer en beton tot tegels.” Daarnaast kunnen deze vloeren zonder problemen over vloerverwarming worden aangebracht. Het materiaal neemt de warmte snel op en geeft deze ook goed weer af. ,,Ook zonder vloerver- warming voelen onze vloeren comfortabel aan doordat ze snel de omgevingstemperatuur aannemen.”

Deze betonstuc vloeren scheuren uit zichzelf niet. In tegenstelling tot stucwerk op basis
van kalk of gips, wordt deze stuc namelijk niet gemengd met water, maar met een speciale hars waardoor het product sterk, flexibel en waterdicht wordt. Daarnaast zijn deze vloeren minder krasgevoelig in vergelijking met andere zogenoemde harde vloerbedekkingen.

Een ander groot voordeel is het grote aanbod aan uitvoeringen. ,,Door de verschillende kleu- ren en manieren van aanbrengen, kan voor elk interieur een passende vloer gemaakt worden.” Tot slot hebben de vloeren een gesloten top, waardoor het bijzonder onderhoudsarm is.

Bij Stuc Atelier kunt u daarnaast ook terecht voor andere vloeren, zoals gevlinderd beton of een gietvloer. ,,Ons accent ligt op professioneel advies, oog voor detail, kwaliteit en een uniek karakter.” In de showroom van Molitli Interi- eurmakers kunt u advies krijgen over de voor
u meest geschikte vloer, op basis van uw stijl, budget en gebruik.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.