Makelaarskrant: Stuc Atelier combineert design JEE-O met uitstraling betonstuc

Posted by on Oct 15, 2014 in Badkamer | No Comments

NIJKERK – Naast mooie en persoonlijke interieurs is Molitli Interieurmakers met
haar Stuc Atelier en Timmer Atelier ook de perfecte partij voor het realiseren van een droombadkamer. Aan het sanitair-aanbod is nu ook de te gekke nieuwe soho collectie van JEE-O toegevoegd, die vorige week is gelanceerd op de Woonbeurs Amsterdam.

Deze vrijstaande productlijn schittert in eenvoud. Alle JEE-O soho-producten zijn gemaakt van roestvrijstaal en afgewerkt met een donkere, all-weather coating, die voor de juiste industriële look zorgt. ,,De JEE-O soho is hét voorbeeld van maximaal minimalisme!”

,,Het is onze passie om je te helpen met het vinden van de look waar je al zo lang naar op zoek bent. We zien steeds vaker dat mensen een eigen ‘thuis-spa’ willen creëren. Door gebruik te maken van producten als betonstuc wordt al snel een welness-sfeer gecreëerd.

Ben je je huidige tegels zat? Binnen no-time toveren de specialisten van ons Stuc Atelier je badkamer om in een strak of stoer geheel, want betonstuc kan gewoon over je bestaande tegels heen in meer dan 80 kleuren.”

Om te vieren dat JEE-O een nieuwe collectie heeft krijgen klanten de hele woonmaand oktober 15% korting op de gehele JEE-O collectie baden, kranen, douches en wasbakken. Molitli regelt daarnaast alles: van ontwerp, leidingwerk en inrichting tot betegelen en een bad plaatsen. Bij totale renovatie van een badkamer door Molitli ontvangen klanten ook nog eens een Hoffz-cadeaubon ter waarde van 100 euro.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.