Makelaarskrant: Nieuwe trend bij Molitli – douchepui van staal

Posted by on Dec 15, 2014 in Badkamer | No Comments

NIJKERK – Staal: puur en eerlijk vakmanschap, allure en toch robuust. ,,Wij zijn helemaal weg van deze modern authentieke materialen. Ons Staal Atelier is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van decoratieve en functionele stalen wanden, vloeren en puien op (bijna) elke denkbare manier.”

Van strakke, vierkante, Jansen profiel buitenpuien tot verfijnde authentieke puien en ramen eventueel afgewerkt met stopverf. Ook restauratie van oude puien of ramen behoort tot de mogelijkheden. ,,Bij dit project hebben we zelfs de douchewanden van staal voorzien. Maar denk ook aan decoratieve en functionele vloeren en wanden van staaltegels, stalen poten voor een tafel of stalen grepen op (keuken)deuren.” ,,Reguliere staalbedrijven missen vaak de beleving, doordat wij een interieurbureau zijn kunnen wij als geen ander adviseren wat het beste past in/bij het pand en/of meedenken in wat de klant precies wil.” Door de flexibele manier van werken is Molitli in staat vrijwel alles naar de wens van de klant te realiseren.

Naast mooie en persoonlijke interieurs is Molitli Interieurmakers ook de perfecte partij voor het realiseren van je droombadkamer. ,,Het is onze passie om je te helpen met het vinden van de look waar je al zo lang naar op zoek bent. Op zoek naar inspiratie voor je badkamer? Neem eens een kijkje in de showroom van Molitli Interieurmakers.’’

Heb je zelf een leuk idee voor je badkamer, maar kom je er niet helemaal uit? ,,We helpen je graag! En wil je dat wij ook de hele verbouwing en het installatiewerk overnemen? Geen probleem, ons team van vakmensen maken er iets prachtigs van.”

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.