20 June
2 November
30 May

SUMMERSALE @ MOLITLI INTERIEURMAKERS

 

Over een paar weken is het weer zover: SUMMERSALE @ MOLITLI INTERIEURMAKERS!

We hebben weer speciaal voor deze 3-daagse bij onze favoriete merken een hele partij prachtige meubels, tafels en accessoires ingekocht. Onder andere prachtige salontafels, verlichting, spiegels, kussens en kandelaren zijn met veel korting te verkrijgen.

Jij komt toch ook?!

Openingstijden:
Donderdag 16 juni 2016 van 10.00 tot 21.00 uur (extra koopavond!!)
Vrijdag 17 juni 2016 van 10.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 18 juni 2016 van 10.00 tot 17.00 uur

(Kortingen alleen geldig op bovengenoemde dagen)

Showroom: Ohmstraat 10-H, 3861NB, Nijkerk

16 December

Kerstvakantie 2015

Na zo’n te gek jaar gaan wij er ook even tussenuit:-))
dinsdag 5 januari zijn we er weer!

Webshopbestellingen tijdens de feestdagen:
Wil je jouw bestelling nog voor de kerst in huis hebben? Plaats dan uiterlijk 21 december je bestelling! Zorgen wij ervoor dat het 22 december nog wordt verstuurd!! Vanaf 5 januari worden overige bestellingen weer verstuurd.

11 November

SAVE THE DATE

SAVE THE DATE
26, 27 & 28 november – EXPERIENCE DAYS @ MOLITLI INTERIEURMAKERS!!

 

7 October

SAVE THE DATE!!

SAVE THE DATE!!
29, 30 en 31 oktober: SAMPLE SALE @ MOLITLI INTERIEURMAKERS
In onze tijdelijke outlet: Ampèrestraat 3, Nijkerk (Havenaer)


7 October

Inspiratie!

Beelden van een te gek project van een van onze ontwerpers. Mooie, vrije, ronde vormen zie je steeds meer toegepast in interieur.
Gaaf toch?!


2 September

Nieuwbouwproject Leusden

Met gepaste trots presenteren we jullie weer een prachtig Molitli Interieurmakers project: een nieuwbouw huis in Leusden.
Onze opdrachtgevers waren door vrienden geattendeerd op de mogelijkheden die wij kunnen bieden; het ondersteunen bij het inrichten van hun nieuwe woning…van interieuradvies en ontwerp tot de volledige realisatie daarvan en waren meteen enthousiast na het eerste gesprek. Ons team van ontwerpers, ons Timmer Atelier, schilders, ons Stuc Atelier etc etc hebben er weer iets prachtigs van weten te maken.
Veel kijkplezier!

Klik hier voor alle foto’s


13 July

Nijkerkse Tennis Club

Pas de kantine van de Nijkerkse Tennis Club gerestyled naar deze te gekke ruimte!
Zo’n kantine wil iedereen toch?;-))

Klik hier voor meer foto’s

16 June
16 June
2 June
15 May

Tadaaa!!

We zijn weer in the air…en in love met onze nieuwe gietvloer op basis van ECHT beton. Deze zeer vlekbestendige stoere vloer is er in meerdere kleuren en prijstechnisch zéér aantrekkelijk. Mail, bel, app, gebruik de postduif of kom langs voor meer info;-))
Groetjes!!!

11 May

Molitli under construction!

Molitli is deze week aan het VERBOUWEN | Onze showroom krijgt een GIETVLOER VAN ECHT BETON (zie foto!) in een te gekke nieuwe kleur!!! Aanstaande vrijdag 15 mei bent u weer van harte welkom in onze showroom. EXCUSES VOOR HET ONGEMAK! Uiteraard zijn wij wel gewoon telefonisch bereikbaar en kunt u gewoon bestellingen plaatsen op de webshop!

15 April

Restyling A&W Bussum

Tralalala…wat is het gaaf geworden!! Bussum heeft er een te gek gerestyled pand bij!!

Vorig jaar mochten we voor het winkelpand in Amersfoort al een te gek concept bedenken, met de merkwaarden van A&W als uitgangspunt. De opdrachtgever, de medewerkers en hun klanten waren zo enthousiast over het resultaat, dat we nu de winkel te Bussum in hetzelfde concept mochten restylen. TROTS!

Uiteraard zijn er weer pure, eerlijke, tijdloze en stoere materialen gebruikt zoals betonstuc, staal, kalkverf, hout, cementstuc etc etc.

Klik hier voor meer foto’s

15 April

Schrijf je nu in voor een gratis keukenontwerp!

Schrijf je nu in voor een gratis MOLITLI keukenadvies tijdens de Keuken Parade!! Ontwerp samen met ons je nieuwe keuken, inclusief een 3D-tekening op maat! Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@molitli.nl Enneh… wees er snel bij want vol=vol;-)))

15 April

20% korting op alle keukenproducten!

Tijdens de Keuken Parade veel nieuwe keukenproducten van onze nieuwe merken House Doctor en Nicolas Vahé! Bestek, servies, tafellinnen, placemats, tapasplanken, kookgerei, messenblokken, broodplanken, amuselepels, schalen, de heerlijke kruidenmixen en olijfolies, etc. etc. En guess what?! We geven die twee dagen 20% korting op al onze keukenproducten en -accessoires!:-)))

5 April

SAVE THE DATE!

SAVE THE DATE!

We geven weer een feestje!!
24&25 april 2015 – KEUKEN PARADE @ MOLITLI INTERIEURMAKERS!!
Met o.a. music&food, de lancering van ons nieuwe keukenconcept, te gekke nieuwe (keuken)producten en veel aanbiedingen en leuke acties, zoals 20% korting op alle meubels en accessoires!! Stay tuned voor meer info!:-))

27 March

Hello Spring!

Hoe lekker…dit weekend gaat de klok weer een uurtje vooruit. Dag winterdepressie…..Hello Spring!!!
Daarom dit weekend 20% korting op al je online aankopen! Gebruik actiecode: happyspring

26 March

Livera hoofdkantoor


Na maanden van voorbereiden, slopen, verbouwen, timmeren, stucen en stylen is het dan zover: Het nieuwe hoofkantoor van Livera is klaar!!! En wat zijn we er trots op zeg.  Van de bureaustoel tot het wc papier…en alles ertussenin…we mochten het allemaal regelen, hoe gaaf!! Dus het resultaat: een vloer, kastenwanden, toiletgroepen, keuken, meubels, verlichting etc. etc….alles in een Livera-jasje.

Klik hier voor meer foto’s

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: